luni, 23 noiembrie 2009

Imi vine sa urlu!!!!

M-am saturat de servicii proaste! De incultura! De manele si house! De HAOS! M-am saturat sa vad ca prea putini dintre voi aveti habar ce-nseamna PROFESIONALISMUL, indiferent de domeniu!
Imi vine sa urlu cat ma tin plamanii! Imi vine sa ma sui in creierul muntilor si sa nu mai stiu de nimeni si de nimic. Voi chiar credeti ca e bine asa? Ca e normal?
M-am saturat sa traiesc in "Epoca DJ-lor", a mall-urilor, a pitzipoancelor si a cocalarilor!
Nu mai aveti habar ce-i aia muzica!!!! Nu mai aveti habar ce inseamna sa ai o personalitate a ta!!! Va copiati unii pe altii ca fisierele din calculator!

Cel mai dureros e faptul, ca pentru noi, ceilalti, care mai avem o vaga idee despre ce inseamna "bune-maniere" sau "bogatie spirituala", lumea a devenit neincapatoare!
Cum se poate ca la peste 20 de ani, sa astepti sa-ti cada totul din cer? Sa ti se ofere totul dar sa nu dai nimic in schimb? Cand o sa incepeti sa va maturizati? Cand? Eu am obosit asteptand si sperand....

Cum a reusit lumea sa decada in halul asta??? Cum puteti voi, cei ca mine sa supravietuiti?

Cum se poate ca singura voastra preocupare sa fie toalele si mall-urile si cluburile? Cum se poate trai fara cultura? Fara sa fii in stare sa citesti o carte? Gadget-uri.... house, manele, toale.... MA DOARE CAPUL!!!

Si ma clatesc cu o muzica buna, nu de alta, dar curand, prea curand, o iau de la capat... Iar dau cu ochii de voi, iar va aud aberatiile... iar ma voi mira de tinuta voastra inpecabila si mintea goala!

Acum pentru cei din teapa mea... Scorpions. Celorlalti, imi cer scuze, dar pentru neuronul vostru... nu se potriveste! Nu aveti cum sa intelegi ce este muzica, ce spune cantecul asta! Nu puteti diferentia chitara de percutie sau textul de context!
Pentru voi, e un cantec vechi, de pe vremea mamei si a tatalui, un bluz (ca habar n-aveti ce-i ala BLUES!!!)

ALL WE ARE IS JUST DUST IN THE WIND!!!!



Am ales varianta asta,... pentru ca am descoperit un fior pe sira spinarii cand am auzit... "From ROMANIA, BUCHAREST"..... BRAVO!!!! Mare lucru, mare reusita!
Scorpions Acoustic - va recomand din tot sufletul!

Un comentariu:

  1. Uite doua piese (random) din playlist-ul meu, poate te mai linistesc, macar 0,1%, sa stiu ca postul meu n-a fost inutil.

    http://www.youtube.com/watch?v=GmZg7tvGN9o
    http://www.youtube.com/watch?v=dvgZkm1xWPE

    RăspundețiȘtergere