luni, 1 februarie 2010

Mail...

Ca in orice alta dimineata, am pornit calculatorul si am plecat anevoios evitand peretii, spre bucatarie si bucuria fiecarei dimineti: CAFEAUA! Cand in sfarsit am inceput sa simt ca neuronii incep sa se dezmorteasca, mi-am luat stacana de cafea si m-am asezat in fata laptopului pentru a-mi citi mail-ul. Si ca in orice dimineata, am gasit mail-uri bune! Iata unul dintre ele, care mi s-a parut ceva mai mult decat amuzant!



Programul TV in viitorul apropiat.


Ora 6.00 – into­narea imnu­lui natio­nal “Pusca si cureaua lata”
Ora 6.10 – Jur­nal de stiri (in cadrul jur­na­lu­lui, vom trans­mite in direct tradi­tio­nala intoarcere zil­nica din Bamboo la Pala­tul Cotroceni a pre­sedinte­lui Elena Basescu)
Ora 7.00 – Mati­nal “Dimi­ne­ata devreme” cu Marian Valo­rosu’ si Magda Ciu­mac. Rubrici: Fit­ness cu Nikita, Tratarea rani­lor de cutit si a musca­turi­lor de leu cu Fra­tii Camataru, Horo­scop cu Vrajitoarea Maria Campina si Sa mancam sanatos cu Oana Roman
Ora 9.00 – “Din dragoste” (reluare). Prezinta Petre Roman.
Ora 10.00 – Emi­siune speciala (program pen­tru mino­ritatea romanilor)
Ora 10.05 – Trans­mi­siune directa de la Ate­neu – concert extraordi­nar “The three turbo tenors pe sistem” Sori­nel Copi­lul de Aur, Babi Minune si Flo­rin Salam sub bagheta excelentei sale Dan Bur­suc
Ora 11.30 – Talk-show poli­tic. Prezinta : Mihai Tatulici… Tema zilei: Scandal la Ministe­rul Culturii! Ministra Daniela Gyorfi acuzata de con­sili­e­rul preziden­tial Monica Iacob Ridzi ca si-a ope­rat sanii pe bani publici.
Ora 12.30 – Jur­na­lul de stiri al amie­zii. In direct : Confe­rinta de presa la Pala­tul Vic­to­ria al primului-ministru Elena Udrea.
Ora 13.00 – Serial – “Tanar si neli­nistit” (epi­so­dul 127857) In acest epi­sod, Vic­tor New­man pune in pahar 50 g de gin tonic. In epi­so­dul de maine ridica paharul. Nu ratati luni! Atunci va bea ginul!
Ora 14.00 – Univer­sitatea Spiru Haret prezinta : Cur­suri in direct. Oferta pro­mo­tio­nala! Urmareste 7 zile cur­sul de medicina si pri­mesti o licenta in Arhitectura si un doc­to­rat in sti­inte sociale!
Ora 15.00 – Monde­nii (sin­gura emi­siune de divertis­ment in care, pen­tru a evita efectele nedo­rite, vedetele si poli­ticie­nii se imita singuri)
Ora 16.30 – Acces direct. Cu Madalin Ione­scu. Subiectele zilei : Un pen­sio­nar i-a bagat sotiei goble­nurile in anus. Imagini specta­cu­loase de la radiografie! Tolea Ciu­mac l-a batut pe Horia Roman Patapievici pen­tru ca acesta din urma nu l-a salutat cu inde­ajuns de multa condescendenta. Mons­trul din lacul IOR! Un somn gigan­tic a inghi­tit clen­tii unei terase! Printre cli­enti: Cos­tin Mar­cu­lescu! Sca­pat din sto­ma­cul som­nu­lui, Cos­tin vine sa-si lanseze noul album de muzica lautareasca.
Ora 19.00 – Princi­pa­lul jur­nal de stiri al zilei. Subiecte : Vizita oficiala a pre­sedinte­lui Elena Basescu in tara vecina si prietena Con­stanta. Pre­sedintele roman si Regele Radu Mazare discuta eli­mi­narea vizelor pen­tru cetate­nii romani care vor sa viziteze sta­tul Con­stanta. Avertizare de cani­cula. Tempe­ra­turi de peste 55 de grade. Cetate­nii sen­sibili la foc sunt rugati sa stea in casa.
Ora 20.00 – Film artistic indian : “TARGOVETUL MUSTACIOS”. Este povestea romantata a unei tinere care pleaca din ora­se­lul natal pen­tru a-si urma visul de a deveni sofe­rita de TIR. La cur­sul de legi­slatie, intal­ne­ste un tanar orb care dorea sa devina sofer de taxi. Fata, pe numele ei Khalya, il con­sidera urat dar se indragosteste de inteligenta sa si amandoi fac doi gemeni. Dar tatal Khalyei nu e de acord cu aceasta casa­to­rie si vine sa se razbune. De-aici fil­mul devine cu adevarat inte­re­sant. Batra­nul afla ca gine­rele sau ii este de fapt fiu. Asadar geme­nii sunt rodul unui incest. De rusine, geme­nii intra pe unde au iesit deci Khalya devine iar gravida. Toti trei pleaca in cautarea unui tata de con­juctura si il gasesc in per­soana unui traficant de ceai de musetel, pe numele sau Jaban Ran. Geme­nii se nasc din nou dar tatal de con­junctura ii ucide si pleaca in Ame­rica impre­una cu o plapu­mareasa de care era indragos­tit inca de pe vre­mea marii foa­mete, atunci cand a ucis, a taiat si a manacat un TARGOVET MUSTACIOS. The end.
Ora 22.30 – Tras­niti in NATO. Epi­so­dul 23500. Cel mai longeviv sit­com din isto­ria Universului!
Ora 23.00 – In gura ma-tii. Revista pre­sei.
Ora 24.00 – Late night show. Laura Andre­san si invita­tii sai. Asistenta per­ma­nenta: Mircea Sto­ian. Subiectul zilei: Cente­nar!!! Mama Zina Dumitrescu la 100 de ani si 100 de tentative de sinucidere!
Ora 1.00 – Dan Diaco­ne­scu Direct. Seri­a­lul Elodia.
Ora 3.00 – Noap­tea petrecare­ti­lor. Program liber de manele.


Asta asa, apropo de "Incotro?" si "Pana cand?"





Neata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu